Procházka kolem golfového hřiště v Little Bay

V sobotu bylo překrásné slunečné počasí, a tak jsme naplánovali procházku podél pobřeží a kolem golfového hřiště v Little Bay - jak se říká - vyprdět se na sluníčko po dlouhé zimě:-) Každopádně zima tady v Sydney trvala celý jeden měsíc a teploty nikdy neklesly pod 4 °C, přičemž přes den byly vždycky kolem 10°C.. byla to opravdu, ale opravdu krutá zima :-)

Výhled na golfové hřiště a na moře. Počasí bylo krásně teplé a slunečné. | Australia - z Little Bay do La Perouse - 17.7.2010

Zatím co se na krásně upraveném golfovém hřišti australští starouškové snažili vylepšit svůj handicap, my jsme z dálky poslouchali jejich nadávky při nezdaru a příjemným tempem se procházeli kolem pobřeží - po hřišti, plážích a úzkých cestičkách mezi buší a mořem. A celou dobu jsme dávali pozor, aby nás některý z dědoušků nevzal míčkem přes hlavu - přece jenom tam docela foukalo a míčky většinou díky větru letěly úplně jinam, než pánové mířili, čili že na jamku :-)

Cestou necestou po pobřeží a golfem v zádech. Snad nedostanu míčkem do hlavy :-) | Australia - z Little Bay do La Perouse - 17.7.2010Protože bylo čím dál tepleji (asi jako u nás v květnu), začali jsme postupně svlékat bundy i mikiny. Honzik litoval, že s sebou nemáme plavky :-) Po malé pauze na sváču na jednom z útesů jsme se vydali na malou pláž, na které jsme z výšky viděli ceduli a od ní buší cestičku zpět na horu na golf. Velitel zavelel a šlo se k ceduli. Pláž plná malých mušliček byla krásná, ale cedule s údaji kam dál nás moc nepotěšila. Navíc domnělá cestička nebyla cestička, ale potok.. cesta nikde a vracet se nám nechtělo :-)

Tak k téhle ceduli jsme šli - Honzík doufal, že na ní vyčte, kudy dál.. :-) | Australia - z Little Bay do La Perouse - 17.7.2010Tak jsme to statečně vzali po balvanech mezi útesem a mořem. Honzík se mě snažil přesvědčit, že "v pohodě", zatím co já už viděla v duchu valící se obrovskou vlnu, která nás smete do moře :-) Cesta nikde, jen skály a bush a moře.. Honzík rozhodl, že to vezmem tudy :-) | Australia - z Little Bay do La Perouse - 17.7.2010

Nakonec jsme to samozřejmě přežili, užili jsme si procházku i sluníčko a v pořádku jsme doputovali až k autobusové zastávce v La Perouse. Honzík už měl strašnej hlad, tak jsme se museli zastavit ještě v mexické restauraci na pozdní oběd, kde jsme si moc pochutnali na bezlepkových Nachos.

18.07.2010 vytvořil(a) alenka, 24.07.2010 upravil(a) hell, přečteno 128513x
Zpět